Vroeger werden blikken nog niet bedrukt en gaven merken zoals Verkade, ´kale´ blikken uit. Zo konden bakkerijen zoals Bakkerij van Tongeren (Katwijk aan zee), hun eigen etiket om het blik heen wikkelen. Deze etiketten zijn erg kwestbaar en kunnen in de loop der jaren wat beschadigd zijn geraakt. 

 

Dit blik heeft op het deksel een aantal beschadigingen aan het etiket. Op zijkanten en aan de onderkant is te zien, dat het handwerk is geweest om het etiket erop te zetten. Het heeft daardoor wat oneffenheden, beschadigingen en wat vlekken aan het etiket. Het etiket heeft aan de zijkanten ook wat beschadigingen en vlekken. Wij hebben er voor gekozen om een stukje plastic folie om het blik heen te doen, om erger te voorkomen. Op de onderkant van het blik zitten wat krassen op het blik zelf. Het heeft aan twee zijkanten wat deuken. De onderkant kan wat bol staan. Dit komt door de ouderdom.  

 

Afmetingen:

 

Lengte: 23,5 cm.

Breedte: 22 cm.

Hoogte: 12,5 cm. 

 

Dit blik is alleen te gebruiken ter decoratie.  

 

Let op: wij hebben een stukje plastic folie om het blik heen gedaan. Zodat het papieren etiket mooi blijft. U kunt er voor kiezen om het plastic folie eraf te halen, zodra u het blik in huis heeft. Wij raden aan om de folie eromheen te laten zitten. Zodat het etiket langer mooi blijft en vrij blijft van vuil en stof. 

(J)odenkoek blik

€ 4,00

(J)odenkoek blik

€ 4,00

 

Dit blik heeft wat krasjes rondom op het blik. Het deksel bevat ook hier en daar wat krasjes. Aan de binnenkant zit een licht deukje en een aantal kleine beschadigingen. De onderkant is wat verweerd in de loop der jaren maar verder nog in prima staat!

 

Afmetingen:

 

Hoogte: 16 cm.

Doorsnee: 11 cm

Dit blik heeft aan de zijkant een paar lichte beschadigingen. Het heeft aan de binnenkant en de onderkant wat krassen. 

 

Afmetingen:

 

Lengte: 21 cm.

Breedte: 13,5 cm.

Hoogte: 6 cm. 

Dit blik heeft aan de buitenkant een aantal lichte beschadigingen. Op één van de hoeken zit een lichte beschadiging. Aan de onderkant van het deksel heeft het een aantal lichte beschadigingen aan de linkerkant en aan de rechterkant. Op de onderkant zit wat waas. 

 

Afmetingen:

 

Lengte: 21 cm.

Breedte: 13,5 cm.

Hoogte: 6 cm.

Dit blik heeft een paar lichte beschadigingen aan de zijkanten. Voor de rest is dit blik in een hele mooie staat. 

 

Afmetingen:

 

Lengte: 21 cm.

Breedte: 13,5 cm.

Hoogte: 6 cm.