Home » Oude emaille Bussensets

Deze emaille bussenset is compleet inclusief beschuitbus.

 

Deze set heeft een paar deuken in alle deksels en het deksel van de 'thee' bus heeft een paar scheurtjes aan de rand. De beschuitbus heeft een kleine beschadiging aan de binnenkant als aan de buitenkant. De 'suiker' bus heeft heeft een kleine beschadiging aan de binnenkant als aan de buitenkant. De 'koffie' bus heeft meerdere kleine beschadigingen aan de buitenkant. 

Uitverkocht

Bussenset lichtgroen

€ 62,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Bussenset lichtgroen

€ 62,50

Deze emaille bussenset is compleet. Deze set is in een mooie staat. 

Deze emaille bussenset is compleet. De 'thee' bus heeft een beschadiging aan de buitenkant als aan de binnenkant. 

Deze emaille beschuitbus is in een mooie staat.

 

Deze emaille beschuitbus past perfect bij de bovenstaanste gevlamde bussenset.

Deze bussenset is compleet. Deze set heeft wat kleine beschadigingen aan de onderkant. 

Deze emaille bussenset is compleet. Het heeft wat beschadigingen aan de onderkant en één kleine beschadiging aan de binnenkant.

Deze emaille bussenset is compleet. Deze set is in een mooie staat.  

Deze bussenset is compleet. Deze set heeft een paar kleine beschadigingen aan de onderkant en een paar kleine beschadigingen aan de binnenkant. 

Bussenset rood

€ 60,00

Bussenset rood

€ 60,00

Deze emaille bussenset is compleet. Deze set heeft een aantal kleine beschadigingen aan de buitenkant een één kleine beschadiging aan de binnenkant. 

Deze bussenset is compleet. De koffiebus heeft drie grote beschadigingen aan de buitenkant en een paar kleine beschadigingen aan de binnenkant. De deksels hebben een aantal deuken. 

Deze bussenset is compleet, inclusief beschuitbus. Deze set heeft een aantal beschadigingen aan de onderkant en een paar kleine beschadigingen aan de binnenkant. 

Deze emaille bussenset heeft een kleine beschadiging aan de thee bus en heeft een paar kleine deukjes in het deksel van de suiker bus.