Home » Oude emaille Bussensets

Deze oude bussenset is compleet.

 

De koffiebus heeft een aantal beschadigingen aan de onderkant en één hele kleine beschadiging aan de rand. Het deksel heeft wat waas. De theebus heeft rondom beschadigingen aan de rand. Het heeft ook een kleine beschadiging aan de onderkant. Het deksel heeft wat waas. De suikerbus heeft één kleine beschadiging aan de onderkant. Het deksel heeft was waas en twee deukjes. Alle bussen hebben één hele kleine beschadiging aan de binnenkant.   

Uitverkocht

Bussenset gevlamd

€ 50,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Bussenset gevlamd

€ 50,00

Deze bussenset heeft een kleine beschadiging aan de binnenkant en aan de buitenkant van de thee bus. 

Uitverkocht

Emaille beschuitbus gevlamd

€ 22,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Emaille beschuitbus gevlamd

€ 22,50

Deze emaille beschuitbus is in een mooie staat. 

Deze emaille beschuitbus past perfect bij de bovenstaande gevlamde busenset. 

Deze emaille bussenset is compleet. Deze set is in een mooie staat.  

Bussenset rood

€ 60,00

Bussenset rood

€ 60,00

Deze emaille bussenset is compleet. Deze set heeft een aantal kleine beschadigingen aan de buitenkant een één kleine beschadiging aan de binnenkant. 

Deze bussenset is compleet. De koffiebus heeft drie grote beschadigingen aan de buitenkant en een paar kleine beschadigingen aan de binnenkant. De deksels hebben een aantal deuken. 

Deze bussenset is compleet, inclusief beschuitbus. Deze set heeft een aantal beschadigingen aan de onderkant en een paar kleine beschadigingen aan de binnenkant. 

Deze oude emaille bussenset is compleet. De 'thee' bus heeft een aantal beschadigingen aan de rand en één klein plekje aan de onderkant. 

Deze emaille beschuitbus heeft een hele kleine beschadiging aan de onderkant en aan de rand. 

Deze emaille beschuitbus past perfect bij de bovenstaande lichtgroene bussenset met rode kruis letters.

Deze emaille bussenset heeft een kleine beschadiging aan de thee bus en heeft een paar kleine deukjes in het deksel van de suiker bus.

Deze emaille bussenset is compleet inclusief beschuitbus.

 

Deze set heeft een paar deuken in alle deksels en het deksel van de 'thee' bus heeft een paar scheurtjes aan de rand. De beschuitbus heeft een kleine beschadiging aan de binnenkant als aan de buitenkant. De 'suiker' bus heeft heeft een kleine beschadiging aan de binnenkant als aan de buitenkant. De 'koffie' bus heeft meerdere kleine beschadigingen aan de buitenkant.