Nieuw toegevoegd!

Oude zand, zeep en soda lichtgroen

€ 65,00
Nieuw toegevoegd!

Oude zand, zeep en soda lichtgroen

€ 65,00

Deze oude zand, zeep en soda is compleet met drie bakjes. 

 

De zand, zeep en soda bakjes hebben lichte beschadigingen aan de binnenkant van de bakjes. Het soda bakje heeft een paar beschadigingen en een wat grotere beschadiging op de onderkant. Deze zand, zeep en soda rek heeft op de hoeken, op de voorkant, op de achterkant, bij de ogen en op de onderkant een aantal kleine beschadigingen. 

Deze oude zand, zeep en soda rekje in compleet en heeft een mooie mintgroene kleur!

 

Het rekje heeft een aantal beschadigingen aan de voorkant, aan de bovenkant, aan de zijkanten en en aan de onderkant heeft het een aantal beschadigingen. Het heeft aan de onderkant waar de bakjes in vallen meerdere  beschadigingen. Aan de rechter zijkant zit een grote beschadiging.

 

Het 'zand' bakje heeft een aantal beschadigingen op de rand. Er zitten een aantal bobbeltjes in het emaille aan de buitenkant. Emaile werd, en wordt nog steeds met de hand en maakt, waardoor er oneffenheden kunnen ontstaan. Dit maakt ieder item uniek! Heelas zijn deze oneffenheden niet te voorkomen. Aan de anchterkant en aan het onderste deel zit een kleine beschadiging. Op de onderkant van het bakje zitten een aantal bobbeltjes in het emaille. De binnenkant heeft een aantal beschadigingen. Onder de rand zitten ook een aantal beschadigingen.

 

Het 'zeep' bakje Heeft een aantal kleine beschadigingen onder en op de rand. Aan de onderkant van het bakje zitten een aantal beschadigingen. Het bakje heeft ook een aantal bobbeltjes in het emaille. Aan de achterkant zit een krasje. Aan de binnenkant zitten een aantal beschadigingen. Het 'soda' bakje heeft een aantal kleine beschadigingen onder de rand. Aan de zijkant zit een kleine beschadiging en wat bobbeltjes in het emaille Aan het onderste deel zitten wat roestplekjes. Op de onderkant zitten een aantal bobbeltje in het emaille. Er zit een hele lichte beschadiging op de onderkant. Op de zijkant zitten een paar kleine roesplekjes en aan de binnenkant zitten een aantal kleine beschadigingen. 

Nieuw toegevoegd!

Oude zand, zeep en soda rek rood

€ 45,00
Nieuw toegevoegd!

Oude zand, zeep en soda rek rood

€ 45,00

Deze oude zand, zeep en soda rek is compleet, inclusief drie bakjes.

 

Op het rekje zitten op de voorkant, de zijkanten en aan de achterkant een aantal beschadigingen. Op het zand bakje zit aan de buitenkant een aantal beschadigingen. Aan de binnenkant van het zand bakje zitten ook een paar kleine beschadigingen. Het zeep bakje heeft op de rand en aan de binnenkant wat beschadigingen. Op de achterkant van het zeep bakje zit wat waas. Op de onderkant van het zeep bakje zitten een paar beschadigingen. Het soda bakje heeft aan de binnenkant wat beschadigingen. Op de onderkant en aan de zijkanten zitten ook een aantal beschadigingen. 

Deze oude zand, zeep en soda is compleet en heeft hele mooie gouden letters. Het woordje 'soda' is ietsje minder goed te lezen dan de rest. 

 

Het rekje heeft een aantal beschadigingen. Op de zijkanten, op de onderkant en op de bovenkant. De onderkant het het bij de gaten waar de bakjes in vallen wat lichte beschadigingen. Op de achterkant zitten één beschadiging aan de zijkant. Er zit aan één van de zijkanten en klein scheurtje. 

 

Het 'zand' bakje heeft een beschadiging op de voorkant. Op de onderkant zitten een aantal beschadigingen en aan de binnenkant zitten een aantal lichte beschadigingen. Er zitten ook een paar kleine bobbeltjes in het emaille. Emaille werd, en wordt nog steeds met de hand gemaakt. Door alle oneffenheden maakt het ieder Item uniek! Helaas zijn deze oneffenheden niet te voorkomen. 

 

Het 'zeep' bakje heeft twee beschadigingen aan de voorkant. Op de onderkant zitten een aantal flinke beschadigingen. Op de rand zitten een paar kleine plekjes. Aan de binnenkant zitten een aantal kleine beschadigingen. Het 'soda' bakje Heeft op de rand een paar kleine beschadigingen. Het heeft ook een aantal kleine bobbeltjes in het emaille aan de buitenkant. De onderkant heeft een aantal beschadigingen. Aan de binnenkant zitten een aantal bobbeltjes in het emaille en heeft het een aantal beschadigingen aan de binnenkant. 

Deze oude zand, zeep en soda is compleet. Het heeft hier en daar beschadigingen aan het rekje. het 'zand' en 'zeep' bakje hebben beschadigingen aan de binnen- en buitenkant.