Home » Oude zand, zeep en soda rekken

Deze petrol blauwe zand zeep soda is compleet. Het heeft een paar hele kleine beschadigingen onder rand van het 'zeep' bakje en er zit een hele kleine beschadiging op de rand van het 'zand' bakje. Het heeft wat bobbeltjes op de achterkant van het rekje en hele kleine beschadigingen op de randen van het rekje waar de bakjes in zitten. 

 

U kunt aan de oneffenheden in het emaille zien, dat emaille met de hand is gemaakt. Door deze oneffenheden zoals de bobbeltjes op de achterkant, maakt het ieder item uniek! 

Dit zand, zeep en soda is compleet. Het heeft een paar kleine beschadigingen aan de binnenkant.

Deze zand, zeep soda is compleet. Het heeft één kleine beschadiging aan het 'zand' bakje.

Deze zand, zeep en soda is compleet. Het heeft een paar kleine beschadigingen aan de binnenkant en een paar beschadigingen aan het rekje. 

Deze oude zand, zeep en soda is compleet.

 

Het zeep bakje heeft een paar beschadigingen aan de onderkant, onder de rand en een aantal bovenop de rand. De binnenkant heeft een kleine beschadiging. Het soda bakje heeft een hele kleine beschadiging aan de voorkant. Het zand bakje heeft een klein bobbeltje in het emaille op de achterkant Het heeft ook een hele lichte beschadiging op de rand. Het zand en soda bakje hebben een hele kleine beschadiging aan de binnekant.  

 

Het rekje heeft aan de bovenkant, aan de voorkant en aan de hoeken een aantal kleine beschadigingen. In het midden, zitten op de hoeken ook een beschadiging. Op de onderkant zitten onder het del waar de bakjes in zitten, wat kleine beschadigingen. Op de linkerhoek aan de onderkant zit een kleine beschadiging. Op de achterkant zitten ook kleine beschadigingen. 

Deze zand, zeep, en soda is compleet. Het heeft beschadigingen aan de binnenkant en aan de buitenkant van de bakjes. Het heeft een paar beschadigingen aan de het rekje. 

Deze oude zand, zeep en soda is compleet. Het heeft hier en daar beschadigingen aan het rekje. het 'zand' en 'zeep' bakje hebben beschadigingen aan de binnen- en buitenkant. 

Uitverkocht

Deze zand, zeep en soda rekje is compleet. Het heeft wat beschadigingen aan de het rekje en aan alle bakjes. In het soda bakje zit een gaatje.