Let op: deze zand, zeep en soda rekken zijn alleen als set te koop. Zoekt u een  los bakje? kijk dan onder het kopje 'Oude zand, zeep en soda bakjes los'.

Nieuw toegevoegd!

Oude zand, zeep en soda rekje donkergroen

€ 47,50
Nieuw toegevoegd!

Oude zand, zeep en soda rekje donkergroen

€ 47,50

Dit oude zand, zeep en soda rekje is compleet.

 

Het rekje heeft op de voorkant wat beschadigingen, op de randen en in de hoekjes. In het midden van het rekje, bij het gedeelte van het middelste heeft wat waas. Op de onderkant van het rekje zit wat roest rondom de randen waar de bakjes in vallen. Dit heeft geen invloed op de stevigheid van het rekje. Op de achterkant van het rekje zit een klein plekje. Op de bakjes zit wat lichte roest plekjes aan de binnenkant. één van de bakjes zit een beschadiging aan de binnenkant. Op de bakjes zitten wat kleine beschadigingen op de rand. Bij twee bakjes zitten op de onderkant een beschadiging. Op het soda bakje, zit op de voorkant en aan de onderkant wat waas. Wij maken alles schoon zodra we het binnenkrijgen. Dit kregen wij helaas er niet af. 

Deze oude zand, zeep en soda rek is compleet, inclusief drie bakjes.

 

Op het rekje zitten op de voorkant, de zijkanten en aan de achterkant een aantal beschadigingen. Op het zand bakje zit aan de buitenkant een aantal beschadigingen. Aan de binnenkant van het zand bakje zitten ook een paar kleine beschadigingen. Het zeep bakje heeft op de rand en aan de binnenkant wat beschadigingen. Op de achterkant van het zeep bakje zit wat waas. Op de onderkant van het zeep bakje zitten een paar beschadigingen. Het soda bakje heeft aan de binnenkant wat beschadigingen. Op de onderkant en aan de zijkanten zitten ook een aantal beschadigingen. 

Deze oude zand, zeep en soda is compleet en heeft hele mooie gouden letters. Het woordje 'soda' is ietsje minder goed te lezen dan de rest. 

 

Het rekje heeft een aantal beschadigingen. Op de zijkanten, op de onderkant en op de bovenkant. De onderkant het het bij de gaten waar de bakjes in vallen wat lichte beschadigingen. Op de achterkant zitten één beschadiging aan de zijkant. Er zit aan één van de zijkanten en klein scheurtje. 

 

Het 'zand' bakje heeft een beschadiging op de voorkant. Op de onderkant zitten een aantal beschadigingen en aan de binnenkant zitten een aantal lichte beschadigingen. Er zitten ook een paar kleine bobbeltjes in het emaille. Emaille werd, en wordt nog steeds met de hand gemaakt. Door alle oneffenheden maakt het ieder Item uniek! Helaas zijn deze oneffenheden niet te voorkomen. 

 

Het 'zeep' bakje heeft twee beschadigingen aan de voorkant. Op de onderkant zitten een aantal flinke beschadigingen. Op de rand zitten een paar kleine plekjes. Aan de binnenkant zitten een aantal kleine beschadigingen. Het 'soda' bakje Heeft op de rand een paar kleine beschadigingen. Het heeft ook een aantal kleine bobbeltjes in het emaille aan de buitenkant. De onderkant heeft een aantal beschadigingen. Aan de binnenkant zitten een aantal bobbeltjes in het emaille en heeft het een aantal beschadigingen aan de binnenkant. 

Deze oude zand, zeep en soda is compleet. Het heeft hier en daar beschadigingen aan het rekje. het 'zand' en 'zeep' bakje hebben beschadigingen aan de binnen- en buitenkant.