Nieuw toegevoegd!

Zand, zeep, soda lichtgroen

€ 52,50
Nieuw toegevoegd!

Zand, zeep, soda lichtgroen

€ 52,50

Deze oude zand, zeep en soda is compleet.

 

Het heeft aan het rekje een aantal beschadigingen op de linker en rechterhoek. Op de hoeken in het midden zit een kleine beschadiging. Op de voorkant in het midden zitten twee kleine beschadigingen. Op de achterkant zitten een aantal beschadigingen.

 

Op het zand bakje, zit wat lichte roest plekken aan de binnenkant. Op de rand zitten een aantal beschadigingen. Op de onderkant zitten twee beschadigingen. Op het zeep bakje zit op de rand een kleine beschadiging. Aan de binnenkant zit een beschdiging. Aan de onderkant zit een beschadiging. Op het soda bakje zit een hele kleine beschadiging. De binnenkant ziet er nog mooi uit. 

Deze oude zand, zeep en soda rekje in compleet en heeft een mooie mintgroene kleur!

 

Het rekje heeft een aantal beschadigingen aan de voorkant, aan de bovenkant, aan de zijkanten en en aan de onderkant heeft het een aantal beschadigingen. Het heeft aan de onderkant waar de bakjes in vallen meerdere  beschadigingen. Aan de rechter zijkant zit een grote beschadiging.

 

Het 'zand' bakje heeft een aantal beschadigingen op de rand. Er zitten een aantal bobbeltjes in het emaille aan de buitenkant. Emaile werd, en wordt nog steeds met de hand en maakt, waardoor er oneffenheden kunnen ontstaan. Dit maakt ieder item uniek! Heelas zijn deze oneffenheden niet te voorkomen. Aan de anchterkant en aan het onderste deel zit een kleine beschadiging. Op de onderkant van het bakje zitten een aantal bobbeltjes in het emaille. De binnenkant heeft een aantal beschadigingen. Onder de rand zitten ook een aantal beschadigingen.

 

Het 'zeep' bakje Heeft een aantal kleine beschadigingen onder en op de rand. Aan de onderkant van het bakje zitten een aantal beschadigingen. Het bakje heeft ook een aantal bobbeltjes in het emaille. Aan de achterkant zit een krasje. Aan de binnenkant zitten een aantal beschadigingen. Het 'soda' bakje heeft een aantal kleine beschadigingen onder de rand. Aan de zijkant zit een kleine beschadiging en wat bobbeltjes in het emaille Aan het onderste deel zitten wat roestplekjes. Op de onderkant zitten een aantal bobbeltje in het emaille. Er zit een hele lichte beschadiging op de onderkant. Op de zijkant zitten een paar kleine roesplekjes en aan de binnenkant zitten een aantal kleine beschadigingen. 

Deze zand, zeep en soda is compleet. Het heeft een paar kleine beschadigingen aan de binnenkant van het zeep bakje en het soda bakje. Er zitten een paar beschadigingen aan het rekje. 

Deze oude zand, zeep en soda is compleet en heeft hele mooie gouden letters. Het woordje 'soda' is ietsje minder goed te lezen dan de rest. 

 

Het rekje heeft een aantal beschadigingen. Op de zijkanten, op de onderkant en op de bovenkant. De onderkant het het bij de gaten waar de bakjes in vallen wat lichte beschadigingen. Op de achterkant zitten één beschadiging aan de zijkant. Er zit aan één van de zijkanten en klein scheurtje. 

 

Het 'zand' bakje heeft een beschadiging op de voorkant. Op de onderkant zitten een aantal beschadigingen en aan de binnenkant zitten een aantal lichte beschadigingen. Er zitten ook een paar kleine bobbeltjes in het emaille. Emaille werd, en wordt nog steeds met de hand gemaakt. Door alle oneffenheden maakt het ieder Item uniek! Helaas zijn deze oneffenheden niet te voorkomen. 

 

Het 'zeep' bakje heeft twee beschadigingen aan de voorkant. Op de onderkant zitten een aantal flinke beschadigingen. Op de rand zitten een paar kleine plekjes. Aan de binnenkant zitten een aantal kleine beschadigingen. Het 'soda' bakje Heeft op de rand een paar kleine beschadigingen. Het heeft ook een aantal kleine bobbeltjes in het emaille aan de buitenkant. De onderkant heeft een aantal beschadigingen. Aan de binnenkant zitten een aantal bobbeltjes in het emaille en heeft het een aantal beschadigingen aan de binnenkant. 

Deze oude zand, zeep en soda is compleet. Het heeft hier en daar beschadigingen aan het rekje. het 'zand' en 'zeep' bakje hebben beschadigingen aan de binnen- en buitenkant. 

Deze zand, zeep, en soda is compleet. Het heeft beschadigingen aan de binnenkant en aan de buitenkant van de bakjes. Het heeft een paar beschadigingen aan de het rekje.