Dit lepelrek is compleet inclusief vier lepels. 

 

De schuimspaan heeft twee beschadigingen aan de voorkant en aan de zijkant. De kleine ronde lepel heeft een kleine beschadiging aan de onderkant en aan het begint van het handvat. Het heeft aan de bovenkant van het handvat wat kleine beschadigingen. De sauslepel Heeft een beschadiging aan de voorkant en aan de achterkant bij de lepel. Het heeft een kleine beschadiging aan het uiteinde van de lepel. Deze lepel heeft wat beschadigingen aan de bovenkant van het handvat. De grote ronde lepel heeft wat kleine beschadigingen aan de binnkant van de lepel. Het heeft een beschadiging aan de voorkant en aan de zijkant van de lepel. Deze lepel heeft ook een aantal beschadigingen aan de onderkant van de lepel. Ook deze lepel heeft wat kleine beschadigingen aan de bovenkatn van het handvat.

 

Het rekje heeft kleine beschadiging op de voorkant en aan de twee zijkanten op de plek waar de lepels aan hangen. Het heeft op de rechterhoek en op de linker hoek wat kleine beschadigingen. Op de achterkant zitten aan de randen hele lichte beschadigingen. 

Dit lepelrek heeft een handige uitlek bak. Zo kregen mensen geen natte vloer in de keuken. Dit lepelrek is compleet, inclusief drie lepels.

 

De schuimspaan heeft een kleine beschadiging aan de achterkant van de lepel. De sauslepel heeft een beschadiging aan de voorkant en aan de achterkant. Het heeft ook wat kleine beschadigingen aan de bovenkant van het handvat. De ronde lepel heeft wat krasjes en kleine beschadigingen aan de binnenkant. De voorkant van de ronde lepel heeft een beschadiging. De ronde lepel heeft een beschadiging aan de onderkant. Het heeft ook een bobbeltje en wat krasjes in het emaille aan de onderkant. De ronde lepel heeft ook een beschadiging aan de achterkant van het handvat. 

 

Het rekje heeft wat kleine beschadigingen aan de zijkanten en aan de voorkant, op de plek waar de lepels aan hangen. Het heeft ook twee beschadigingen aan de binnenkant van de uitlek bak, maar is niet lek. Het heeft aan (de bovenkant) de linkerkant van de uitlek bak een beschadiging. Dit geldt ook voor de linkerkant. 

 

Afmeting:

 

Breedte: 30 cm.

Hoogte: 50 cm. 

 

Dit oude lepelrek heeft een handige uitlekbak. Zo kregen mensen geen natte vloer in keuken. Dit lepelrek is compleet, inclusief 3 lepels.

 

Het rek heeft een kleine beschadiging op de linkerhoek. Op het deel waar de lepels aan hangen zitten een paar hele kleine beschadigingen in het midden en op de hoeken. Aan de hoeken bij de uitlekbak zit een beschadiging. Op de achterkant, bij de zijkant zitten een paar lichte beschadigingen. Op de achterkant bij de uitlekbak zitten een aantal beschadigingen. Onder de rand van de uitlekbak zitten een paar kleine beschadigigingen. Op de achterkant van het rek zit op de rechterhoek ook een beschadiging. 

 

De grote schuimspaan heeft een aantal kleine beschadgingen op het handvat. Op de voorkant als aan de achterkant zitten bij de lepel een beschadiging. Op de achterkant, aan de rand zit een kleine beschadiging. Op de sauslepel zit op het handvat een paar kleine beschadigingen. Het gouden biesje is door de jaren heen, een beetje verweerd. Aan de voorkant bij de lepel zit een lichte beschadiging. Op de achterkant bij de lepel zit een lichte beschadiging en op de onderkant bij de lepel zit een kleine beschadiging. Bij de kleine schuimspaan zit bij de lepel, op de voorkant als aan de achterkant een beschadiging. Op de achterkant van het handvat zitten een aantal beschadigingen. Op de achterkant van de schuimspaan zit een lichte beschadiging. 

Dit oude emaille lepelrek is compleet inclusief drie lepels. Dit lepelrek is wit, met zwart/roze marmeren look. Marmer (look) is tegenwoordig helemaal in. Zoekt u nog een oud en leuk lepelrek voor in uw marmeren of oude keuken? Dan maakt u met dit item uw keuken helemaal de blits!

De ronde lepel heeft wat beschadigingen/roest aan de rand van de lepel. Ook heeft het een beschadiging aan de voorkant en aan de achterkant. Het heeft ook wat beschadigingen aan het handvat. De sauslepel heeft een aantal beschadigingen/roest aan de rand, op de hoeken van de lepel. Het handvat heeft ook een aantal beschadigingen aan de onderkant als aan de bovenkant. De schuimspaan heeft wat beschadigingen/roest op de voorkant en aan de achterkant van de schuimspaan. De schuimspaan heeft flink wat beschadigingen aan de voorkant en aan de achterkant van het handvat. 

 

Het rek heeft een aantal beschadigingen op de bovenkant en aan het deel waar de lepels aan hangen. De uitlekbak heeft in het midden op de hoeken een beschadiging, aan de voorkant als aan de achterkant. Op de voorkant zitten een paar kleine beaschadigingen/roest plekken. Op de randen zitten kleine beschadigingen. Op de achterkant van het tek zitten een paar kleine beschadigingen en/of roest plekjes. 

 

Dit oude emaille lepelrek heeft een handige uitlekbak. Zo kregen mensen geen naate vloer in de keuken. Zoals u ziet, heeft dit lepelrek een ruig leven achter de rug. Maar dit maakt dit item zo uniek en stoer!