Nieuw toegevoegd!

Oud emaille lepelrek gevlamd

€ 45,00
Nieuw toegevoegd!

Oud emaille lepelrek gevlamd

€ 45,00

Dit lepelrek is compleet, inclusief drie lepels.

 

De middelste lepel een kleine beschadiging aan de zijkant van de steel. Op de kleinste lepel heeft wat zwarte verf in het emaille. Dit is geen beschadiging. Emaille is handwerk en kan daardoor wat oneffenheden bevatten. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Op de kleinste lepel zitten een paar hele kleine beschadigingen op de steel. Op alle lepels zitten op de punt een lichte beschadiging. 

Nieuw toegevoegd!

Oud emaille lepelrek gevlamd 2

€ 37,50
Nieuw toegevoegd!

Oud emaille lepelrek gevlamd 2

€ 37,50

Dit oude emaille lepelrek is compleet, inclusief drie lepels. Dit lepelrek heeft zelfs nog de originele sticker! 

 

De schuimspaan heeft op de bovenkant een kleine beschadiigng. Op de steel zitten hier en daar een aantal kleine beschadigingen. Op de grote lepel zitten een aantal kleine beschadigingen op de rand en op de steel. Op de sauslepel zitten op de rand een aantal kleine beschadigingen. 

Nieuw toegevoegd!

Oud emaille lepelrek créme

€ 27,50
Nieuw toegevoegd!

Oud emaille lepelrek créme

€ 27,50

Dit lepelrek is compleet, inclusief twee lepels. 

 

De schuimspaan heeft op de rand, aan de voorkant en aan de achterkant een aantal kleine beschadigingen. Op de stelen van de twee lepels zitten een aantal kleine beschadigingen. Op de rand van de lepel zitten een paar kleine beschadigingen. Op de onderkant van de lepel zitten wat krassen. 

Dit lepelrek heeft een handige uitlek bak. Zo kregen mensen geen natte vloer in de keuken. Dit lepelrek is compleet, inclusief drie lepels.

 

De schuimspaan heeft een kleine beschadiging aan de achterkant van de lepel. De sauslepel heeft een beschadiging aan de voorkant en aan de achterkant. Het heeft ook wat kleine beschadigingen aan de bovenkant van het handvat. De ronde lepel heeft wat krasjes en kleine beschadigingen aan de binnenkant. De voorkant van de ronde lepel heeft een beschadiging. De ronde lepel heeft een beschadiging aan de onderkant. Het heeft ook een bobbeltje en wat krasjes in het emaille aan de onderkant. De ronde lepel heeft ook een beschadiging aan de achterkant van het handvat. 

 

Het rekje heeft wat kleine beschadigingen aan de zijkanten en aan de voorkant, op de plek waar de lepels aan hangen. Het heeft ook twee beschadigingen aan de binnenkant van de uitlek bak, maar is niet lek. Het heeft aan (de bovenkant) de linkerkant van de uitlek bak een beschadiging. Dit geldt ook voor de linkerkant. 

 

Afmeting:

 

Breedte: 30 cm.

Hoogte: 50 cm. 

 

Dit oude emaille lepelrek is compleet inclusief drie lepels. Dit lepelrek is wit, met zwart/roze marmeren look. Marmer (look) is tegenwoordig helemaal in. Zoekt u nog een oud en leuk lepelrek voor in uw marmeren of oude keuken? Dan maakt u met dit item uw keuken helemaal de blits!

De ronde lepel heeft wat beschadigingen/roest aan de rand van de lepel. Ook heeft het een beschadiging aan de voorkant en aan de achterkant. Het heeft ook wat beschadigingen aan het handvat. De sauslepel heeft een aantal beschadigingen/roest aan de rand, op de hoeken van de lepel. Het handvat heeft ook een aantal beschadigingen aan de onderkant als aan de bovenkant. De schuimspaan heeft wat beschadigingen/roest op de voorkant en aan de achterkant van de schuimspaan. De schuimspaan heeft flink wat beschadigingen aan de voorkant en aan de achterkant van het handvat. 

 

Het rek heeft een aantal beschadigingen op de bovenkant en aan het deel waar de lepels aan hangen. De uitlekbak heeft in het midden op de hoeken een beschadiging, aan de voorkant als aan de achterkant. Op de voorkant zitten een paar kleine beaschadigingen/roest plekken. Op de randen zitten kleine beschadigingen. Op de achterkant van het tek zitten een paar kleine beschadigingen en/of roest plekjes. 

 

Dit oude emaille lepelrek heeft een handige uitlekbak. Zo kregen mensen geen naate vloer in de keuken. Zoals u ziet, heeft dit lepelrek een ruig leven achter de rug. Maar dit maakt dit item zo uniek en stoer!