Home » Oude emaille lepelrekken

Dit oude lepelrek heeft een handige uitlekbak. Zo kregen mensen geen natte vloer in de keuken. Dit lepelrek is compleet, inclusief drie lepels. 

 

Dit lepelrek heeft een aantal beschadigingen op beide schuimspanen en aan de handvatten aan de schuimspanen. De bovenkant van de schuimspanen hebben kleine beschadigingen op de bovenkant van het handvat. De kleine lepel heeft wat beschadigingen aan het handvat, onderaan de lepel heeft het een beschadiging op het emaille aan de achterkant. Aan de binnenkant van de kleine lepel zit een hele kleine beschadiging. 

 

Het rek heeft een paar beschadigingen aan het deel waar de lepels aan hangen. De bovenkant heeft één beschadiging boven op de rechterhoek, die ook aan de achtekant te zien is. De lekbak heeft aan de binnenkant een kleine beschadiging op de linkerhoek, op de rechterhoek en het heeft twee plekken op de linkehoek en de rechterhoek. Het heeft ook op de linkerhoek boven de plek nog een beschadiging aan de uitlek bak. 

 

Afmeting:

 

Breedte: 30 cm.

Hoogte: 50 cm. 

Dit lepelrek is compleet inclusief vier lepels. 

 

De schuimspaan heeft twee beschadigingen aan de voorkant en aan de zijkant. De kleine ronde lepel heeft een kleine beschadiging aan de onderkant en aan het begint van het handvat. Het heeft aan de bovenkant van het handvat wat kleine beschadigingen. De sauslepel Heeft een beschadiging aan de voorkant en aan de achterkant bij de lepel. Het heeft een kleine beschadiging aan het uiteinde van de lepel. Deze lepel heeft wat beschadigingen aan de bovenkant van het handvat. De grote ronde lepel heeft wat kleine beschadigingen aan de binnkant van de lepel. Het heeft een beschadiging aan de voorkant en aan de zijkant van de lepel. Deze lepel heeft ook een aantal beschadigingen aan de onderkant van de lepel. Ook deze lepel heeft wat kleine beschadigingen aan de bovenkatn van het handvat.

 

Het rekje heeft kleine beschadiging op de voorkant en aan de twee zijkanten op de plek waar de lepels aan hangen. Het heeft op de rechterhoek en op de linker hoek wat kleine beschadigingen. Op de achterkant zitten aan de randen hele lichte beschadigingen. 

Dit lepelrek heeft een handige uitlek bak. Zo kregen mensen geen natte vloer in de keuken. Dit lepelrek is compleet, inclusief drie lepels.

 

De schuimspaan heeft een kleine beschadiging aan de achterkant van de lepel. De sauslepel heeft een beschadiging aan de voorkant en aan de achterkant. Het heeft ook wat kleine beschadigingen aan de bovenkant van het handvat. De ronde lepel heeft wat krasjes en kleine beschadigingen aan de binnenkant. De voorkant van de ronde lepel heeft een beschadiging. De ronde lepel heeft een beschadiging aan de onderkant. Het heeft ook een bobbeltje en wat krasjes in het emaille aan de onderkant. De ronde lepel heeft ook een beschadiging aan de achterkant van het handvat. 

 

Het rekje heeft wat kleine beschadigingen aan de zijkanten en aan de voorkant, op de plek waar de lepels aan hangen. Het heeft ook twee beschadigingen aan de binnenkant van de uitlek bak, maar is niet lek. Het heeft aan (de bovenkant) de linkerkant van de uitlek bak een beschadiging. Dit geldt ook voor de linkerkant. 

 

Afmeting:

 

Breedte: 30 cm.

Hoogte: 50 cm. 

 

Dit oude emaille lepelrek is compleet inclusief drie lepels. Dit lepelrek is wit, met zwart/roze marmeren look. Marmer (look) is tegenwoordig helemaal in. Zoekt u nog een oud en leuk lepelrek voor in uw marmeren of oude keuken? Dan maakt u met dit item uw keuken helemaal de blits!

De ronde lepel heeft wat beschadigingen/roest aan de rand van de lepel. Ook heeft het een beschadiging aan de voorkant en aan de achterkant. Het heeft ook wat beschadigingen aan het handvat. De sauslepel heeft een aantal beschadigingen/roest aan de rand, op de hoeken van de lepel. Het handvat heeft ook een aantal beschadigingen aan de onderkant als aan de bovenkant. De schuimspaan heeft wat beschadigingen/roest op de voorkant en aan de achterkant van de schuimspaan. De schuimspaan heeft flink wat beschadigingen aan de voorkant en aan de achterkant van het handvat. 

 

Het rek heeft een aantal beschadigingen op de bovenkant en aan het deel waar de lepels aan hangen. De uitlekbak heeft in het midden op de hoeken een beschadiging, aan de voorkant als aan de achterkant. Op de voorkant zitten een paar kleine beaschadigingen/roest plekken. Op de randen zitten kleine beschadigingen. Op de achterkant van het tek zitten een paar kleine beschadigingen en/of roest plekjes. 

 

Dit oude emaille lepelrek heeft een handige uitlekbak. Zo kregen mensen geen naate vloer in de keuken. Zoals u ziet, heeft dit lepelrek een ruig leven achter de rug. Maar dit maakt dit item zo uniek en stoer! 

 

Dit oude lepelrek heeft een handige uitlek bak. Zo kregen mensen geen natte vloer in keuken. Dit lepelrek is compleet, inclusief vier lepels.

 

De schuimspaan heeft wat lichte beschadigingen aan de voorkant en aan de achterkant. Het lichtblauwe emaille is er licht doorheen gelopen, wat een leuk effect geeft. Op deze manier kunt u zien dat emaille handwerk is, dit maakt ieder item uniek!

 

De kleine lepel heeft een beschadiging aan de voorkant en aan de achterkant. Ook heeft het aan de zijkant een kleine beschadiging. De ene ronde lepel heeft wat kasjes aan de binnekant en twee kleine beschadigingen aan de achterkant. Ook heeft deze lepel wat kleine beschadigingen aan de bovenkant van het handvat. De andere lepel heeft een kleine beschadiging aan de voorkant en een beschadiging aan de achterkant. Deze lepel heeft hele kleine beschadigingen aan de achterkant van het handvat. 

 

Het rekje heeft op de linkerhoek, aan de bovenkant een beschadiging. Het heeft aan de bovenkant wat bescadigingen op de rechterhoek. Bij de uitlek bak Heeft het aan de bovenkant een kleine beschadiging. Op de hoeken en de randen van de uitlek bak zitten wat kleine beschadigingen. Aan de binnekant van de uitlek bak zitten wat beschadigingen in de hoeken. Aan de buitenkant van de uitlekbak zitten een paar beschadigingen. Op de rechterhoek zit een wat groter beschadiging. Op de achterkant van het rek zitten wat kleine beschadigingen.

 

Afmeting:

 

Breedte: 30 cm.

Hoogte: 50 cm.

Uitverkocht

Oud emaille lepelrek lichtgroen

€ 38,50
Uitverkocht

Oud emaille lepelrek lichtgroen

€ 38,50

Dit oude emaille lepelrek heeft een aantal beschadigingen op de soeplepel en de sauslepel. Het heeft ook één kleine beschadiging aan het rekje op de rechterhoek. 

Uitverkocht

Dit emaille lepelrek is compleet en in een mooie staat.