Dit lepelrek is compleet, inclusief drie lepels.

 

De middelste lepel een kleine beschadiging aan de zijkant van de steel. Op de kleinste lepel heeft wat zwarte verf in het emaille. Dit is geen beschadiging. Emaille is handwerk en kan daardoor wat oneffenheden bevatten. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Op de kleinste lepel zitten een paar hele kleine beschadigingen op de steel. Op alle lepels zitten op de punt een lichte beschadiging. 

Dit oude emaille lepelrek is compleet, inclusief drie lepels. Dit lepelrek heeft zelfs nog de originele sticker! 

 

De schuimspaan heeft op de bovenkant een kleine beschadiigng. Op de steel zitten hier en daar een aantal kleine beschadigingen. Op de grote lepel zitten een aantal kleine beschadigingen op de rand en op de steel. Op de sauslepel zitten op de rand een aantal kleine beschadigingen. 

Nieuw toegevoegd!

Oud emaille lepelrek créme met groen

€ 27,50
Nieuw toegevoegd!

Oud emaille lepelrek créme met groen

€ 27,50

Dit emaille lepelrek is compleet, inclusief drie lepels.

 

Dit lepelrek heeft paar lichte beschadigingen op het rekje. De grote lepel heeft een paar beschadigingen op de voorkant en aan de onderkant. Op het hang gedeelte van de grote lepel, zitten een paar kleine beschadigingen. Op de schuimspaan zit op de achterkant een paar kleine beschadingen. Op het hang gedeelte zitten een paar kleine beschadigingen. Op de sauslepel zitten op de voorkant, achterkant en op het hang gedeelte een paar kleine beschadigingen. 

Dit lepelrek heeft een handige uitlek bak. Zo kregen mensen geen natte vloer in de keuken. Dit lepelrek is compleet, inclusief drie lepels.

 

De schuimspaan heeft een kleine beschadiging aan de achterkant van de lepel. De sauslepel heeft een beschadiging aan de voorkant en aan de achterkant. Het heeft ook wat kleine beschadigingen aan de bovenkant van het handvat. De ronde lepel heeft wat krasjes en kleine beschadigingen aan de binnenkant. De voorkant van de ronde lepel heeft een beschadiging. De ronde lepel heeft een beschadiging aan de onderkant. Het heeft ook een bobbeltje en wat krasjes in het emaille aan de onderkant. De ronde lepel heeft ook een beschadiging aan de achterkant van het handvat. 

 

Het rekje heeft wat kleine beschadigingen aan de zijkanten en aan de voorkant, op de plek waar de lepels aan hangen. Het heeft ook twee beschadigingen aan de binnenkant van de uitlek bak, maar is niet lek. Het heeft aan (de bovenkant) de linkerkant van de uitlek bak een beschadiging. Dit geldt ook voor de linkerkant. 

 

Afmeting:

 

Breedte: 30 cm.

Hoogte: 50 cm.