Deze oude emaille broodtrommel heeft een beschadiging en een aantal kleine beschadigingen aan de onderkant als aan de zijkant.Het heeft een paar kleine krasjes op het deksel. Het heeft ook een aantal bruine plekjes aan de binnenkant. 

De scharnieren functioneren naar behoren.

 

Let op: dit type broodtrommel heeft geen slot!

Nieuw toegevoegd!

Oude emaille broodtrommel donkergroen

€ 37,50
Nieuw toegevoegd!

Oude emaille broodtrommel donkergroen

€ 37,50

Deze oude emaille broodtrommel heeft wat roestplekjes aan het slot. 

 

Deze broodtrommel heeft één grote beschadiging en wat kleinere beschadigingen aan de binnenkant. Aan de klep zitten wat kleine beschadigingen en roestplekjes. Aan de onderkant zitten wat krassen rondom de randen. Aan de linkerhoek zit een beschadiging aan de buitenkant. Op de andere hoeken zitten een paar kleine beschadigingen. Op de achterkant tussen de klep en de onderkant zitten een paar kleine beschadigingen. Bovenop de klep zitten wat krasjes. Bovenop de klep zitten en paar kleine beschadigingen op de rechterhoek. 

 

Op de achterkant aan het onderste deel zitten wat bobbeltjes in het emaille. Emaille is handwerk en daardoor kunnen er wat oneffenheden ontstaan. Dit maakt ieder item uniek! Helaas zijn deze oneffenheden niet voorkomen. Op de achterkant zitten ook een aantal krassen en wat plekjes. 

 

De scharnieren en slot functioneren naar behoren. 

Nieuw toegevoegd!

Oude emaille broodtrommel rood

€ 45,00
Nieuw toegevoegd!

Oude emaille broodtrommel rood

€ 45,00

Deze oude broodtrommel is compleet, inclusief een werkend slot.

 

Deze broodtrommel heeft wat lichte beschadigingen aan de binnenkant. Op de bovenkant van de klep zit een lichte plek. Op de hoeken zitten een paar lichte beschadigingen. Aan de binnenkant van de klep zitten op de randen, zitten ook een aantal kleine beschadigingen. Op de klep zit aan de rechterkant een beschadiging. Op de onderkant zitten een aantal hele kleine beschadigingen. 

 

Deze broodtrommel functioneert naar behoren.

Deze oude emaille broodtrommel heeft wat roest op het slot en de scharnieren. Het heeft een aantal krasjes op het deksel en een aantal kleine beschadagingen aan de randen en één klein plekje op de linkerhoek. 

Het slot en de scharnieren functioneren naar behoren.

Deze oude emaille broodtrommel heeft een beschadiging op de bovenkant en de binnenkant van het deksel. Op de linkerhoek zit een kleine beschadiging. Er zit een kleine beschadiging aan de binnenkant van de broodtrommel. Er zit een heel klein krasje op het deksel van de broodtrommel.

 

Let op: dit type broodtrommel heeft geen slot!

Uitverkocht

Oude emaille broodtrommel wit

€ 40,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Oude emaille broodtrommel wit

€ 40,00

Deze oude emaille broodtrommel heeft een kleine beschadiging aan de linkerhoek en aan één van de scharnieren. Het heeft een aantal krassen. De scharnieren functioneren naar behoren. 

 

Let op:

Dit type emaille broodtrommel heeft geen slot!

Uitverkocht

Oude emaille broodtrommel Rood

€ 40,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Oude emaille broodtrommel Rood

€ 40,00

Deze oude emaille broodtrommel heeft een lichte beschadiging aan de buitenkant en een aantal beschadigingen aan de binnenkant. De scharnieren en het slot functioneren naar behoren.