Home » Oude emaille broodtrommels

Deze oude emaille broodtrommel heeft een beschadiging op de rechter hoek. De scharnieren en het slot functioneren naar behoren. 

Deze oude emaille broodtrommel heeft een beschadiging en een aantal kleine beschadigingen aan de onderkant als aan de zijkant.Het heeft een paar kleine krasjes op het deksel. Het heeft ook een aantal bruine plekjes aan de binnenkant. 

De scharnieren functioneren naar behoren.

 

Let op: dit type broodtrommel heeft geen slot!

Deze oude broodtrommel heeft een beschadiging op de linkerhoek en aan de onderkant van de broodtrommel. Het heeft een kleine beschadiging aan de binnenkant als onder het scharnier. Het heeft op het deksel ook een aantal krassen en krasjes.

De scharnieren en het slot functioneren naar behoren.  

Deze oude emaille broodtrommel heeft een lichte beschadiging aan de buitenkant en een aantal beschadigingen aan de binnenkant. De scharnieren en het slot functioneren naar behoren. 

Deze oude emaille broodtrommel heeft een kleine beschadiging aan de binnenkant en aan de rand vlakbij het linker scharnier.

Het slot en de scharnieren functioneren naar behoren. 

Deze oude emaille broodtrommel heeft een beschadiging op de bovenkant en de binnenkant van het deksel. Op de linkerhoek zit een kleine beschadiging. Er zit een kleine beschadiging aan de binnenkant van de broodtrommel. Er zit een heel klein krasje op het deksel van de broodtrommel.

 

Let op: dit type broodtrommel heeft geen slot!

Deze oude emaille broodtrommel heeft een kleine beschadiging aan de linkerhoek en aan één van de scharnieren. Het heeft een aantal krassen. De scharnieren functioneren naar behoren. 

 

Let op:

Dit type emaille broodtrommel heeft geen slot!