Lengte: 20 cm.

Breedte/dikte: 68 mm. 

Petroleum

€ 7,00

Petroleum

€ 7,00

Deze petroleum is gezuiverd. Doordat de petroleum is gezuiverd, heeft u geen nare geurtjes meer in huis.

 

Inhoud: 1 liter.

Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel grijs gewolkt

€ 50,00
Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel grijs gewolkt

€ 50,00

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft wat roest op het rekje. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het rekje. Het heeft wat lichte roest plekjes aan de binnenkant van het bovenstel deel. Op de rand en aan de onderkant van de rand zitten een paar hele kleine plekjes. Op de onderkant van het bovenste deel zitten een paar hele kleine plekjes.

 

Rondom de pit zitten drie kleine roest plekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Onder de pit zitten een paar roest plekjes. Dit heef geen invloed op eht functioneren van de pit. Op de pootjes zitten op de bovenkant en aan de onderkant wat roest. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumtel. Op de zijkant zit op één van de pootjes een roest plekje. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit.

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel grijs gewolkt (twee pitter)

€ 87,50
Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel grijs gewolkt (twee pitter)

€ 87,50

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont. 

 

Dit petroleumstel heeft wat lichte roest plekjes aan de binnenkant van het bovenste deel. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pitten. Op de achterkant van het bovenste deel zit een klein plekje. Op één van pitten zitten een paar hele kleine roest plekjes op de bovenkant. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Aan de binnenkant van het onderste deel en op de bodem zitten wat lichte roest plekjes. Dit heeft geen invloed op de bodem. Op de pootjes zitten op de bovenkant en aan de onderkant wat roest. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont en onderbord. 

 

Dit petroleumstel is heel bijzonder. De meeste petroleumstellen hebben meestal een rond glaasje. Dit petroleumstel heeft een driehoekig glaasje. Het heeft ook geen los rekje, zoals de meeste petroleumstellen. Dit rekje zit aan het petroleumstel vast. 

 

Dit petroleumstel heeft wat hele kleine roest plekjes aan het rekje. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het rekje. Onder de pit zitten een paar kleine roest plekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Op de pootjes zitten op de bovenkant en aan de onderkant wat roest. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. Op de zijkant van één van de pootjes zitten twee kleine beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Op het onderbord zitten een paar lichte roest plekjes. Onder de rand en aan de onderkant van het onderbord zitten een paar kleine beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het onderbord. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel is net wat kleiner dan een normale één pit petroleumstel. Dat maakt het extra schattig.

 

Dit petroleumstel heeft wat roest op het rekje. Dit heeft geen invloed op het petroleumstel. Op de rand van het bovenste deel zit een beschadiging. Op de onderkant van het bovenste deel zitten een paar beschadigingen. Op het knopje van de pit zit wat waas. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Op de pit zit een hele kleine beschadiging. Onder de pit zitten wat roest plekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Op de pootjes zitten op de bovenkant en aan de onderkant wat roest. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Het onderbord heeft twee beschadigingen aan de bovenkant bij de rand. Op de onderkant zitten op de rand wat kleine beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel.

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

Uitverkocht

Petroleumstel lichtgroen Haller

€ 49,50
Uitverkocht

Petroleumstel lichtgroen Haller

€ 49,50

Dit petroleumstel inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft op de rand, van het bovenste deel een beschadiging. De pit heeft wat waas op het draai knopje. Dit heeft geen invloed op het functioneren van het petroleumstel. De pit heeft bovenop twee beschadigingen en wat roest op de pit zelf. Onder de pit zit wat lichte roest plekjes en wat waas. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Op de pootjes zitten op de bovenkant en aan de onderkant wat roest en lichte beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

 

Merk: Haller. 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft wat roest aan het rekje. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het rekje. Aan de binnenkant van het bovenste deel, zitten een aantal beschadigingen. Onder de rand van het bovenste deel zitten rondom een paar beschadigingen. Op één van de pitten twee beschadigingen. Onder de pitten zitten wat roest plekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pitten. Op de pootjes zitten op de bovenkant en aan de onderkant wat roest. Op één van de pootjes zit aan de onderkant een beschadiging. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

 

Merk: Beccon.

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont. 

 

Let op: dit petroleumstel heeft twee ringen als rekje. Deze zijn los van elkaar. Deze kunt u gebruiken voor verschillende pannen. Maar alleen grote(re) pannen. Kleine pannen zoals een steelpan of éénpersoonspan past er dus niet op!

 

Dit petroleumstel heeft een scheur in de bovenste ring. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het rekje. Op de rand van het bovenste deel zitten een paar hele kleine beschadigingen en roest plekjes. Op de voorkant van het bovenste deel zit een kleine beschadiging. Op de onderkant van het bovenste deel, zitten een aantal roest plekken en wat beschadigingen. Dit heeft geen invloed op het functioneren of de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Op de draaiknoppen van de pitten zit was waas. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pitten. Op de pitten zitten rondom de pitten wat roest plekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pitten. Onder de pitten zitten wat roest plekjes en lichte beschadigingen. Dit heeft geen invloed op het funcioneren van de pitten. Op de pootjes zitten wat kleine beschadigingen en roest plekjes. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Dit petoleumstel funcioneert naar behoren.

 

Merk: Beccon. 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft een hele kleine beschadiging aan de binnenkant van het bovenstel deel. Op de pootjes zitten op de bovenkant en aan de onderkant wat roest. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Let op: Dit petroleumstel heeft een iets ander mechanisme voor de pit dan alle andere petroleumstellen. Maar ondanks dat, functioneert het petroleumstel naar behoren. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Dit petroleumstel is compleet inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft een kleine beschadiging op de rand van het bovenste deel. Het rekje heeft een kleine opening. Dit hebben dit soort petroleumstellen vaker. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het rekje. Er zitten een paar kleine roest plekjes op de bovenkant en aan de onderkant van de pit. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Op de pootjes zitten op de bovenkant en aan de onderkant wat roest en lichte beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van de pootjes. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

 

Merk: Beccon. 

Dit petroleumstel is compleet, inlcusief lont en onderbord.

 

Dit petroleumstel heeft een handig schenktuitje. Zo hoeft u niet het gehele petroleumstel uit elkaar te halen. Dit was vroeger een wat meer luxe uitvoering.

 

Dit petroleumstel heeft een aantal beschadigingen aan de binnekant van het bovenste deel. Rondom aan de bovenkant en aan de onderkant van de rand, van het bovenste deel zitten een aantal beschadigingen. Er zit een scheurtje in het rekje. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het rekje. Op de onderkant van het onderste deel zitten een aantal beschadigingen.

 

Rondom de rand van de pitten zitten een aantal beschadigingen. Onder de pitten zitten een aantal roest plekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pitten. Aan de onderkant van het onderste deel zit een klein plekje. Dit heeft geen invloed op de bodem. Op de rand van het onderste deel zitten hier en daar wat kleine beschadigingen. Aan de binnenkant van het onderste deel zit een klein plekje. Dit heeft geen invloed op de bodem. Op de pootjes zitten op de bovenkant en aan de onderkant wat roest. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleusmtel.

 

Het onderbord heeft Rondom de rand aan de bovenkant en aan de onderkant wat beschadigingen. Op de bovenkant en aan de onderkant zitten hier en daar wat roest plekjes. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het onderbord. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft een hele kleine beschadiging aan het rekje. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het rekje. Op de onderkant van het bovenste deel zit een kleine beschadiging. Op de pit, zitten een paar kleine beschadigingen. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Op de rand van het onderste deel zitten een aantal beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de bodem. Op de pootjes zitten wat lichte beschadigingen en wat roest. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

 

Merk: Haller. 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft onder de rand van het bovenste deel, rondom wat kleine roest plekjes. Op de onderkant van het bovenste deel, zit een kleine beschadiging. Onder de pitten zitten wat waas en roest plekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pitten. Op de pootjes zitten op de onderkant en de bovenkant wat kleine roest plekjes en kleine beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit soort petroleumstellen zijn ongeveer tussen 1960 en 1965 gemaakt met twee verschillende kleuren. Dit was waarschijnlijk zo gemaakt, omdat dit toen der tijd in de mode was. 

 

Dit petroleumstel heeft aan de binnenkant van het bovenste deel zit een kleine beschadiging. Op de onderkant van het bovenste deel heeft rondom een aantal kleine beschadigingen. Op de pit zit wat roest op de bovenkant. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Op de rand van het onderste deel zitten rondom een aantal kleine beschadigingen.  

 

Let op: Zorg dat het draai mechanisme in het halve rondje van het onderste deel valt. Anders staat het petroleumstel niet stabiel. Dit geldt ook voor de bovekant. Zorg ook daar voor dat de pootjes goed in de passende gaatjes vallen. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel is net iets kleiner dan de normale één pit petroleumstellen. Dat maakt dit petroleumstel extra schattig. 

 

Dit soort petroleumstellen zijn ongeveer tussen 1960 en 1965 gemaakt met twee verschillende kleuren. Dit was waarschijnlijk zo gemaakt, omdat dit toen der tijd in de mode was. 

 

Dit petroleumstel heeft wat roest op het rekje. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het rekje. Er zit aan de binnenkant van het bovenste deel wat kleine beschadigingen. Op de rand van het bovenstel deel, zitten rondom een paar lichte roest plekjes. Op de pit zit op de voorkant een beschadiging. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Er zit aan de onderkant van de pit een paar roest plekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit.

 

Op de zijkant aan één van pootjes zit wat waas. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. Op de pootjes zitten op de bovenkant en aan de onderkant, een paar roest plekjes en wat kleine beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel is iets kleiner dan een normale één pit petroleumstel.

 

Dit petroleumstel heeft op de pootjes aan bovenkant en aan de onderkant wat lichte plekjes. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Dit petroleumstel is compleet, inlcusief lont. 

 

Dit petroleumstel is bijzonder. Het merk Putter zie je niet zo veel. Het heeft ook een rekje wat uit twee delen bestaat.

 

Let wel op: Op dit petroleumstel kunnen alleen grotere pannen. Kleine pannen zoals een steelpan of een éénpersoons pannetje passen hier dus niet op! 

 

Dit petroleumstel heeft aan de binnenkant wat waas. Aan de onderkant van het bovenste deel zitten een aantal beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit. Rondom de rand van de pitten zitten een aantal beschadigingen. Onder de pitten zitten een aantal roest plekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pitten. Op de pootjes zitten op de bovenkant en aan de onderkant wat roest. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel.

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

 

Merk: Putter.