Home » Oude petroleumstellen

Lengte: 20 cm.

Breedte/dikte: 68 mm. 

Petroleum

€ 6,00

Petroleum

€ 6,00

Deze petroleum is gezuiverd. Doordat de petroleum is gezuiverd, heeft u geen nare geurtjes meer in huis.

 

Inhoud: 1 liter.

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont en onderbord. 

 

Dit petroleumstel heeft twee beschadigingen aan het rekje. Dit heeft geen inlvoed op de stabiliteit van het rekje. Aan de binnenkant van het bovenste deel zitten een aantal kleine beschadigingen en wat lichte waas. Aan de onderkant zitten een paar kleine roestplekjes en beschadigingen. Op de pitten zitten aan de zijkant en onder de knopjes hele lichte beschadigingen. Op de onderkant van de pitten zitten een aantal roestplekjes en beschadigingen. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pitten. 

 

Op de rand van het onderste deel zitten een aantal kleine roestplekjes en lichte beschadigingen. Vlak aan de onderkant zit een beschadiging en een deukje in het emaille. Emaille is handwerk. Dat maakt ieder (oud) item uniek. Op de zijkant zitten vlakbij de rand een paar hele kleine roestplekjes. Alle pootjes hebben lichte beschadigingen en roestplekjes op de bovenkant en aan de onderkant. Het onderbord heeft een aantal krasjes op de bovenkant. Het heeft ook een paar lichte roestplekjes op de bovenkant. Aan de zijkant bij de rand zit een kleine beschadiging. Op de onderkant van het bord zitten een aantal beschadigingen en roestplekken. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel petrol blauw

€ 40,00
Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel petrol blauw

€ 40,00

Dit petroleumstel is compleet inclusief lont. 

 

Dit petoleumstel heeft wat waas en roestplekjes op het rekje. Er zitten een paar kleine beschadigingen op de rand van het bovenste deel. De binnenkant van het bovenste deel heeft een aanal kleine beschadigingen. Op de achterkant van het bovenste deel zit een kras, deze kan helaas niet worden weggepoetst. Vlak onder het glaasje zit een hele kleine beschadiging.

 

Op de pit zit een heel erg klein roestplekje. Ook aan de voorkant van de pit zitten een paar hele lichte beschadigingen. Er zit wat lichte waas op de pitten zelf. Er zit een lichte roestplek onder het draai mechanisme, dit heeft geen invloed op de functionaliteit. Er zit onder de pit een paar kleine roestplekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van het petroleumstel. 

 

Op de onderkant van het onderste deel zitten op de rand een aantal kleine beschadigingen. Er zit tussen één van de pootjes een kleine roestplek. Alle pootjes hebben lichte beschadigingen op de bovenkant als aan de onderkant. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

 

Merk: Haller.

Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel petrol blauw (Drie pitter)

€ 42,50
Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel petrol blauw (Drie pitter)

€ 42,50

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft een aantal flinke beschadigingen op de rand. Het heeft aan de binnenkant op het bovenste deel, flink wat zwarte aanslag/waas. Aan de binnenkant heeft het bij de pitten flink wat beschadigingen. Op de rand zitten een paar kleine beschadigingen. Op de achterkant van het bovenste deel zit een kleine beschadiging. Onder de rand zitten een paar kleine beschadigingen. Op de pitten zit op de achterkant een aantal lichte beschadigingen. Op de onderkant van de pitten zitten wat roestplekken. Deze hebben geen invloed op het functioneren van de pitten. 

 

Op de onderkant van het onderste deel zit een kleine beschadiging. De steuntjes waar het bovenste deel op staat, heeft wat lichte beschadigingen. Op de pootjes zitten wat kleine beschadigingen op de zijkant en aan de onderkant. 

 

Zoals te zien op de foto's, heeft het petroleumstel een ruig leven achter de rug. Maar dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

 

Merk: Haller. 

Dit petroleumstel is compleet inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft aan de binnenkant roestplekken. Het petroleumstel heeft een gaatje op de bovenste deel. Het heeft twee verbogen steuntjes. Deze 'hoekjes' werden gebruikt om grotere pannen stabiel te laten staan op de bovenkant. Het rekje heeft wat roestplekken. Op de pitten zit wat roestplekjes en een aantal kleine beschadigingen. Aan de onderkant van de pitten zitten ook een aantal roestplekken. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pitten. De onderkant van het bovenste deel heeft een paar roestplekjes. Onder de rand van het bovenste deel, zitten een paar kleine roestplekjes en beschadigingen.

 

Op de achterkant van het onderste deel heeft een beschadiging. De binnenkant heeft en paar hele kleine roestplekjes. De pootjes hebben alledrie roest en beschadigingen op de bovenkant als aan de onderkant. Het onderbord heeft een aantal kleine beschadigingen en wat roestplekjes. 

 

Dit petroleumstel heeft een ruig leven achter de rug, maar ondanks alle beschadigingen en roest functioneert het naar behoren. Dit petroleumstel staat heel erg leuk in de keuken ter decoratie.

 

Merk: Haller.

Sommige petroleumstellen zijn heel bijzonder qua kleurstelling en/of model, zoals dit geel met witte petroleumstel. Fabrieken zijn later (zo rond 1965) deze gecombineerde petroleumstellen gaan maken en verkopen omdat het in de mode was in die tijd. 

 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont. Het heeft een paar kleine beschadigingen aan de onderkant en heeft wat zwarte waas aan de binnenkant. Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel rood met wit

€ 20,00
Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel rood met wit

€ 20,00

Sommige petroleumstellen zijn heel bijzonder qua kleurstelling en/of model, zoals dit rood met witte petroleumstel. Fabrieken zijn later (zo rond 1965) deze gecombineerde petroleumstellen gaan maken, omdat het in de mode was in die tijd. 

 

Dit petroleumstel heeft wat roestplekjes op het rekje. Aan de voorkant bij het glaasje zit wat waas. Op de zijkant en achterkant van het bovenste deel zitten wat krasjes. Dit is helaas, door de kleur, slecht te zien op de foto. Aan de achterkant bij het glaasje zit een hele kleine beschadiging. Aan de onderkant van het bovenste deel, zitten een paar kleine beschadigingen. 

 

Op de pit zitten een paar roestplekjes aan de zijkanten en eentje op de bovenkant. Onder aan de pit zitten wat beschadigingen. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Op de rand van het onderste deel zitten hele kleine beschadigingen. Op de pootjes waar het bovenste deel op staat hebben wat roesplekjes. Onderaan de pootjes zitten hele kleine beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van de pootjes. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Dit petroleumstel is compleet, inlcusief lont.

 

Dit petroleumtel heeft een paar kleine beschadigingen op de rand. Er zit een kleine beschadiging aan de binnenkant. Dit petroleumstel heeft wat kleine beschadigingen op het rekje. Het heeft een kleine beschadiging aan het linker pootje. Het achterste pootje heeft een paar beschadigingen. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel crème met bruin

€ 22,50
Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel crème met bruin

€ 22,50

Dit petroleum is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft een paar kleine roestplekjes op het rekje. Het heeft aan de binnenkant, aan één kant wat lichte waas. Er zit een lichte beschadiging rondom de pit. Er zit ook aan de binnenkant één beschadiging. Er zitten een paar beschadigingen op de rand. Onderaan de rand zitten een paar kleine beschadigingen.

 

Op de pit zelf zit aan de bovenkant een kleine beschadiging en een klein roestplekje. Aan de onderkant van de pit zit wat roestplekken. Dit beinvloed niet het funcioneren van de pit. Aan de zijkant van het onderste deel zitten een paar hele kleine roesplekjes. Aan de onderkant van het onderste deel zit een klein bobbeltje in het emaille. Dit komt doordat emaille handwerk is, dit maakt ieder item uniek! 

 

Aan alle drie de pootjes zitten wat beschadigingen en roestplekjes. Op de onderkant als aan de bovenkant. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

 

Wij hebben een oude koffiepot 'créme met bruin'. Dit past perfect op dit petroleumstel. Bekijk het product onder het kopje 'Oude emaille koffiepotten'. Het staat bovenaan op de pagina.

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit oude petroleumstel heeft wat bobbeltjes in het emaille aan de bovenkant. Zo kan je goed zien dat (oud) emaille handwerk is. Alles is uniek en dus niet altijd perfect.

 

Dit petroleumstel heeft een kleine beschadiging aan de binnenkant en een kleine beschadiging op de rand. Er zit een klein beetje roest op het draaiknopje. Er zitten een aantal kleine beschadigingen aan de pootjes. Er zit een paar kleine beschadigingen aan het rekje. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Dit petroleumstel is compleet inclusief lont. 

 

Dit petroleumstel heeft wat roestplekjes op het rekje. Er zitten een aantal beschadigingen, krassen en wat roest op op de rand van het bovenste deel. Onder de rand zitten een paar kleine beschadigingen. Er zit aan de binnenkant flink wat zwarte waas, flink wat roest en een aantal beschadigingen. Op de onderkant van het bovenste deel zitten flink wat beschadigingen. 

 

Let op: Er zit een aardig gat in de bodem op het bovenste deel tussen de twee linker pitten in. 

 

Bij de pitten zitten rondom flink wat beschadigingen. Onder de pitten zitten een aantal roestplekjes. Deze beschadgingen en roestplekken hebben geen invloed op het functioneren van de pitten. Op de steuntjes waar het bovenste deel op staat, hebben een paar kleine beschadigingen. Alle pootjes hebben een aantal hele kleine beschadigingen. Het onderbord heeft een paar roestplekjes, wat krassen en één beschadiging op de bovenkant. Op de onderkant zitten een aantal lichte krassen en beschadigingen. Deze krassen zijn helaas, door de kleur, slecht te zien op de foto. Er zitten aan de binnenkant van het onderste deel een aantal lichte beschadigingen. 

 

Dit petroleumstel heeft een flink ruig leven achter de rug. Het is niet moeders mooiste. Het heeft, zoals vermeld, een gat aan de onderkant in het bovenste deel. Ondanks dat, functioneert het petroleumstel naar behoren.

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft beschadigingen aan de binnenkant van de rand en en paar kleine beschadigingen aan de buitenkant van de rand. Het petroleumstel heeft een paar beschadigingen aan de binnenkant bij de pit en heeft het aan de binnenkant aan twee kanten een beetje waas. Aan de buitekant van het bovenste deel zitten een paar kleine beschadigingen. Dit petroleumstel heeft wat kleine beschadigingen aan de onderkant van het bovenste deel. Dit petroleumstel heeft wat kleine beschadigingen aan de pit. Het heeft ook wat beschadigingen aan de pootjes. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

 

Merk: Beccon

Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel crème Haller

€ 28,50
Nieuw toegevoegd!

Petroleumstel crème Haller

€ 28,50

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft een scheur in het rekje. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit. Op de rand van het bovenste deel zit een bobbeltje in het emaille. Emaille is handwerk. Door alle oneffenheden is ieder (oud) item uniek! Op de rand zitten een aantal kleine beschadigingen. Aan de binnenkant zitten wat roestplekjes en wat kleine beschadigingen. Aan de binnenkant, vlakbij de rand zitten een aantal krasjes. Aan de achterkant bij het glaasje zit ene kleine beschadiging. Aan de voorkant zitten wat roestplekjes. Deze hebben geen invloed op het glaasje. Onder de rand van het bovenste deel zitten een paar kleine beschadigingen. Aaan de onderkant zitten een paar kleine beschadigingen.

 

Bij de pit zit er een lichte roestplek onder het knopje. Aan de onderkant van de pitten zitten een aantal roestplekken en kleine beschadigingen. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Op de rand van het onderste deel zitten een paar kleine beschadigingen en roestplekjes. Aan de binnenkant zit wat bruine waas, door de kleur, is het slecht te zien op de foto. Alle pootje hebben aan de bovenkant en aan de onderkant een aantal kleine beschadigingen en roestplekjes. Op de zijkant aan de onderkant zitten een paar bobbeltjes in het emaille. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

 

Merk: Haller.

Dit petroleumstel is compleet inclusief lont en onderbord.

 

Dit petroleumstel heeft een aantal beschadigingen aan de binnenkant van het bovenste deel. Er zitten een aantal beschadigingen bovenop de rand. Onder de rand zitten een flink aantal beschadigingen. Op de voorkant en aan de achterkant van het bovenste deel zit een beschadiging. Op de onderkant van het bovenste deel zitten een aantal krassen en beschadigingen. 

 

Op de pit zitten een aantal roestplekjes en beschadigingen. Deze hebben geen invloed op het functioneren van de pit. Aan de rand van het onderste deel zitten een aantal roestplekjes. Op de pootjes zitten aan de bovenkant wat lichte beschadigingen en roestplekjes. Op één van de pootjes zit aan een onderkant een flinke beschadiging. Op een ander pootje zit ook een beschadiging. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het petroleumstel. 

 

Het onderbord heeft aan de bovenkant een beschadiging op de rand. Op de onderkant van het bord zitten wat beschadigingen, roestplekjes en wat drupples groene emaille. Emaile is handwerk, door de oneffenheden maakt dit ieder (oud) item uniek! 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

 

Merk: Beccon.

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft aan de binnenkant een aantal beschadigingen. Op de rand van het petroleumstel zitten een aantal kleine roesplekjes. Op de onderkant van de rand zitten ook een aantal kleine beschadigingen. Op de onderkant van het bovenste deel zitten twee hele lichte beschadigingen. Aan de binnenkant van het petroleumstel zit wat zwarte waas. Op de pit zitten twee lichte beschadigingen. Op de onderkant van de pit zitten een paar hele kleine roestplekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit.

 

Op de onderkant van het onderste deel zitten een paar hele kleine plekjes. Op het onderbord zitten een aantal kleine beschadigingen en zit er op de onderkant als de bovenkant een kras. Dit is helaas, door de kleur, slecht te zien op de foto. Op de rand van het bord zitten een paar kleine beschadigingen. Op de bovenkant zitten een paar roestplekjes. Op de onderkant zit een beschadiging.

 

Dit petroleumstel fuctioneert naar behoren. 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont en onderbord. 

 

Dit petroleumstel heeft een aantal beschadigingen aan de binnenkant van het bovenste deel. Er zit één wat grotere beschadiging aan het bovenste deel bij de pit. Er zit wat zwarte waas aan de binnenkant. Op de rand zit aan de achterkant een beschadadiging. Op de voorkant zit een kleine beschadiging. Onder de rand zitten een aantal kleine beschadigingen. Aan de onderkant van het bovenste deel zitten een paar kleine beschadigingen. 

 

Er zit rondom de pit een aantal beschadigingen en één beschadiging vlakbij de pit. Aan de onderkant zitten een aantal roestplekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Op de randen aan het onderste deel zitten een paar kleine beschadigingen. Op de pottjes zitten op de bovenkant als aan de onderkant een aantal lichte beschadigingen. Aan één van de pootjes zit aan de bovenkatn een kleine beschadiging. Aan één van de pootjes zit aan de zijkant een beschadiging. 

 

Het onderbord heeft aan de bovekant op de rand een beschadiging. In het midden zit een kleine beschadiging. Op de onderkant van de rand zitten een aantal kleine beschadigingen. Op de onderkant van het bord zitten een aantal beschadigingen, roestplekjes en krassen. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

 

Merk: Beccon. 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft een lichte streep op het aluminium deel van het glaasje. (niet op het glaasje zelf) Het rekje heeft twee beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het rekje. Op de achterkant, op de rand zit een hele kleine beschadiging. Aan de binnenkant van het bovenste deel zitten hele lichte roesplekjes. Op de binnenkan bij de pit zit een hele kleine beschadiging.

 

Op de pit zit aan de voorkant een hele kleine beschadiging. Op de zijkant zit een heel klein plekje. Op de onderkant van de pit zitten een aantal beschadigingen. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pit. Op de rand van het onderste deel zitten lichte beschadigingen. Op alle pootjes zit op de bovenkant als aan de onderkant lichte beschadigingen. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont. 

 

Dit petroleumstel heeft heeft wat roest op het rekje. Er zitten wat beschadigingen aan de binnenkant van het bovenste deel. Er zitten ook een aantal kleine beschadigingen op de rand en aan de buitenkant, van het bovenste deel. Er zitten hele kleine roestplekjes boven het glaasje. 

 

Er zitten beschadigingen aan de achterkant van de pit. Er zitten wat plekjes op de pitten zelf. De pitten hebben wat roestplekken aan de onderkant. Dit beinvloed het functioneren van de pitten niet. Aan de binnenkant van het onderste deel zitten wat beschadigingen aan de rand. De pootjes hebben wat roestplekjes en wat kleine beschadigingen. Eén van de pootjes een wat blauw achtige gloed. Helaas zit dit in het emaille zelf en kan dit niet weg gepoetst worden. 

 

Let op: Bij dit petroleumstel moeten de pootjes goed in de gleuven gezet worden die in het bovenste deel zitten. Zorg dat de pootjes goed in de gleuven passen, dan staat dit petroleumstel recht en gewoon stabiel. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

Uitverkocht

Petroleumstel lichtgroen

€ 22,50
Uitverkocht

Petroleumstel lichtgroen

€ 22,50

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont. 

 

Dit petroleumstel heeft een aantaal kleine beschadigingen aan de rand. Het heeft een paar krasjes op de bovenkant. Het heeft ook een aantal beschadigingen aan de onderkant. De pootjes hebben een paar kleine beschadigingen en er zitten een paar kleine beschadigingen aan de rand van het onderste deel. Dit petroleumstel functioneert naar behoren. 

Uitverkocht

Petroleumstel rood (drie pitter)

€ 45,00
Uitverkocht

Petroleumstel rood (drie pitter)

€ 45,00

Dit petroleumstel is compleet, inclusief lont.

 

Dit petroleumstel heeft twee kleine roestplekjes op het rekje. Bovenop de rand zit een klein plekje. Aan de binnenkant zit er vlakbij de rand een hele kleine beschadiging. Aan de binnenkant zitten een paar kleine beschadigingen bij de pitten. Er zit ook wat zwarte waas aan de binnenkant. Aan de onderkant van het bovenste deel zitten een paar beschadigingen. Bij de pitten zitten er een paar kleine beschadigingen op de zijkant en aan de achterkant. Aan de voorkant bij de rechter pit zit ook een kleine beschadiging. Aan de onderkant zitten een aantal kleine reostplekjes. Dit heeft geen invloed op het functioneren van de pitten. 

Alle steuntjes waar het bovenste deel op staat, hebben allemaal een aantal kleine beschadigingen. Onder de rand van het onderste deel zitten een aantal beschadigingen. Op de onderkant van het onderste deel zit een kleine beschadiging. Er zit op de buitenste rand een paar lichte beschadigingen. Op de binnenkant van de rand zitten een paar lichte beschadigingen. 

 

Dit petroleumstel functioneert naar behoren.

Uitverkocht

Oude emaille pan gevlamd

€ 15,00
Uitverkocht

Oude emaille pan gevlamd

€ 15,00

Deze oude emaille pan is compleet.

 

Deze emaille pan heeft een bechadiging op het deksel. Het deksel heeft aan de onderkant één hele kleine beschadiging. Op het handvat van het deksel zit een kleine beschadiging. Op de rand van het deksel zitten een paar hele kleine beschadigingen. Op de handvatten zitten een kleine plekjes op de zijkanten. Onder de rand van de pan zitten een paar hele kleine plekjes. Op de onderkant van de pan zitten een aantal krassen. De binnenkant van de pan is nog in een hele mooie staat. Ukunt dit perfect gebruiken om in te koken!

 

Doorsnee: 23 cm.

Hoogte: 13 cm.