Deze emaille vergiet heeft een paar kleine beschadigingen aan de binenkant en één kleine beschadiging aan de buitenkant. 

 

Doorsnee: 26 cm.

Deze oude emaille vergiet heeft beschadigingen aan de binnenkant, aan de buitenkant en heeft een beschadiging aan één van de handvatten. 

 

Doorsnee: 26 cm.

Uitverkocht

Emaille vergiet gevlamd

€ 13,50
Uitverkocht

Emaille vergiet gevlamd

€ 13,50

Deze emaille vergiet heeft een paar kleine beschadigingen aan beide handvatten.

 

Doorsnee: 28 cm.

Dit vergiet heeft wat krassen aan de binnenkant, een paar kleine beschadigingen aan de onderkant en een heel klein plekje op de rand.

 

Doorsnee: 28,5 cm. 

Deze emaille vergiet heeft en kleine beschadiging aan beide handvatten en een kleine beschadiging aan het voetstuk.

 

Doorsnee: 28 cm. 

Dit oude vergiet heeft een beschadiging aan de binnenkant aan de rand. Het heeft een paar beschadigingen an de handvatten en één beschadiging aan de onderkant van de rand. Er zitten ook een paar hele kleine beschadigingen aan de rand. 

 

Dit mooie oude vergiet heeft een grijze binnenkant. 

Nieuw toegevoegd!

Oude emaille vergiet rood op voet

€ 29,50
Nieuw toegevoegd!

Oude emaille vergiet rood op voet

€ 29,50

Dit emaille vergiet heeft een hele kleine beschadiging op de rand. Het ene oor heeft een kleine beschadiging op de zijkant en aan de onderkant. Het andere oor heeft één beschadiging aan de zijkant. Aan de zijkant van de voet zit een grote beschadiging. Rondom de voet zitten een aantal lichte beschadigingen en wat roest rondom de voet. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het vergiet. Aan de binnenkant van de voet zit een beschadiging. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van de voet. 

 

Afmetingen:

 

Hoogte: 14 cm.

Doorsnee: 28 cm.