Nieuw toegevoegd!

Oude emaille vergiet grijs gewolkt op voet

€ 25,00
Nieuw toegevoegd!

Oude emaille vergiet grijs gewolkt op voet

€ 25,00

Dit oude emaille vergiet heeft één klein plekje op de rand. Op de oren zit een klein roest plekje en op één van de oren een hele kleine beschadiging. Rondom de voet zit wat lichte roest plekjes. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het vergiet. 

 

Doorsnede: 28,5 cm. 

Hoogte: 15 cm.

Deze emaille vergiet heeft een paar kleine beschadigingen aan de binenkant en één kleine beschadiging aan de buitenkant. 

 

Doorsnede: 26 cm.

Dit oude vergiet heeft bakelieten handvatten, hoe leuk is dat?

 

Dit oude emaille vergiet heeft wat kleine beschadigingen en een roest plekje aan de binnenkant. Op de onderkant zitten wat beschadigingen. Rondom het vergiet heeft wat krassen. Aan de onderkant van één van de handvatten zit wat bevestingsmateriaal wat uitsteekt. Dit was al, mogelijk tijdens de productie die vroeger werd gebruikt. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

 

Doorsnede: 25,5 cm.

Hoogte: 11,5 cm.

Dit oude emaille vergiet heeft een zwaar leven achter de rug. Het heeft flink wat beschadigingen..

 

Dit oude emaille vergiet heeft een aantal beschadigingen aan de binnenkant. Aan één van oren zit één grote beschadiging aan de onderkant. Aan het andere oor zit er eenjte op de zijkant. Rondom de rand aan de bovenkant zitten een aantal beschadigingen. Op de onderkant zitten ook een aantal beschadigingen.

 

Dit vergiet is ontzettend leuk om op te hangen aan de muur. Soms zijn mensen erg creatief en maken ze er een lampenkap van!

 

Doorsnede: 26 cm.

Hoogte: 10,5 cm.

 

 

Dit vergiet heeft wat krassen aan de binnenkant, een paar kleine beschadigingen aan de onderkant en een heel klein plekje op de rand.

 

Doorsnede: 28,5 cm. 

Deze emaille vergiet heeft en kleine beschadiging aan beide handvatten en een kleine beschadiging aan het voetstuk.

 

Doorsnede: 28 cm. 

Dit emaille vergiet heeft een hele kleine beschadiging op de rand. Het ene oor heeft een kleine beschadiging op de zijkant en aan de onderkant. Het andere oor heeft één beschadiging aan de zijkant. Aan de zijkant van de voet zit een grote beschadiging. Rondom de voet zitten een aantal lichte beschadigingen en wat roest rondom de voet. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het vergiet. Aan de binnenkant van de voet zit een beschadiging. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van de voet. 

 

Afmetingen:

 

Hoogte: 14 cm.

Doorsnede: 28 cm.   

Nieuw toegevoegd!

Oude emaille vergiet rood op voet 2

€ 25,00
Nieuw toegevoegd!

Oude emaille vergiet rood op voet 2

€ 25,00

Dit emaille vergiet heeft een kleine beschadiging aan de binnenkant. Op beide oren zitten een aantal beschadigingen. Rondom de raand aan de bovenkant zitten een aantal kleine beschadigingen. Op de onderkant, aan de binnekant van het voetje zitten een paar kleine beschadigingen. Rondom de onderkant van de voet zitten wat lichte roest plekjes. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit van het vergiet. 

 

 

Doorsnede: 28 cm.

Hoogte: 14,5 cm.