Uitverkocht

Tjoklat blik

€ 4,50
Uitverkocht

Tjoklat blik

€ 4,50

Soldaten kregen vroeger één van deze blikken mee wanneer ze werden uitgezonden. De chocolade was niet alleen erg lekker.  Vroeger had je nog geen internet of vieze boekjes en moesten de jongens zich toch een klein beetje vermaken.

 

Wanneer je dit blik rechtop houdt, zie je een dame op haar knieën zitten met een schaal met cacaobonen. Dat is niet heel interressant. Maar wanneer je dit blik op zijn kop houdt, zie je dat de dame op twee stenen zit en haar shirt over haar hoofd trekt. Dat vonden de jongens in het leger helemaal geweldig!

 

Op de onderste foto kan je zien hoe deze afbeelding er op zijn kop eruit zag. Zo hoeft je je telefoon of ander scherm niet te draaien om het kunnen bekijken. Zo hoef je je hoofd ook niet scheef te houden om te kijken. Dat ziet er namelijk zo gek uit.... ;)

 

Dit Tjoklat blik heeft wat beschadigingen op het deksel, aan de zijkanten, op de hoeken en op de onderkant van het blik. Aan de binnenkant van het blik zit een kleine beschadiging bij de rand. Aan de zijkant van het blik zitten wat lichte deukjes. 

 

Afmetingen:

 

Lengte: 17 cm.

Breedte: 11 cm.

Hoogte: 5 cm. 

Nieuw toegevoegd!

(J)odenkoek blik

€ 4,00
Nieuw toegevoegd!

(J)odenkoek blik

€ 4,00

 

Dit blik heeft wat krasjes rondom op het blik. Het deksel bevat ook hier en daar wat krasjes. Aan de binnenkant zit een licht deukje en een aantal kleine beschadigingen. De onderkant is wat verweerd in de loop der jaren maar verder nog in prima staat!

 

Afmetingen:

 

Hoogte: 16 cm.

Doorsnee: 11 cm

Nieuw toegevoegd!

Verkade koektrommel moeder en kind

€ 5,00
Nieuw toegevoegd!

Verkade koektrommel moeder en kind

€ 5,00

Dit blik heeft aan de buitenkant een aantal lichte beschadigingen. Op één van de hoeken zit een lichte beschadiging. Aan de onderkant van het deksel heeft het een aantal lichte beschadigingen aan de linkerkant en aan de rechterkant. Op de onderkant zit wat waas. 

 

Afmetingen:

 

Lengte: 21 cm.

Breedte: 13,5 cm.

Hoogte: 6 cm.

Deze beschuitbus heeft wat krasjes op het deksel. De bus heeft wat krasjes en hele lichte beschadigingen aan de buitenkant en een paar aan de binnenkant. De onderkant heeft wat waas. 

 

Hoogte: 22,5 cm.

Doorsnee: 10,50 cm.