Home » Oude emaille koffiepotten

Deze oude emaille koffiepot heeft twee kleine beschadigingen aan de onderkant en een paar kleine beschadigingen aan de binnenkant. 

Deze oude emaille koffiepot wat beschadigingen aan de binnenkant. Het heeft ook wat beschadigingen aan het deksel en één kleine beschadiging aan de onderkant.

 

Hoogte: 24 cm.

Doorsnee: 12 cm.

Deze oude emaille koffiepot heeft een paar kleine beschadigingen aan de rand, een krasje op de tuit en de onderkant. Het heeft een aantal beschadigingen aan het deksel. 

 

Hoogte: 11 cm.

Doorsnee: 8 cm.

Deze oude emaille koffiepot heeft een luxe uitstraling. Dit komt door het opgelegde emaille. Deze bloemen en andere versieringen werden bij deze variant er niet op geschilderd. Dit geeft een leuke 3D effect. 

 

Deze emaille koffiepot heeft een aantal beschadigingen aan het deksel. Het heeft een aantal kleine beschadigingen aan de tuit, een paar beschadigingen aan het handvat en aan de buitenkant van de pot. 

 

Dit is een mooi en uniek item dat prachtig in een (vitrine)kast zal staan! 

Hoogte: 22 cm.

Doorsnee: 10 cm.

Deze oude koffiepot heeft een aantal beschadigingen aan de rand. Het heeft wat krasjes op de zijkant, op het handvat en op de onderkant. Het heeft ook wat beschadigingen aan het deksel en de tuit.

 

Deze emaille koffiepot heeft een leuke retro uitstraling! 

Deze oude koffiepot heeft een paar kleine beschadigingen aan het deksel en aan de onderkant. 

 

Hoogte: 18 cm.

Doorsnee: 9 cm.