Nieuw toegevoegd!

Emaille koffiepot créme met bruin

€ 22,50
Nieuw toegevoegd!

Emaille koffiepot créme met bruin

€ 22,50

Deze oude emaille koffiepot heeft wat beschadigingen op de rand. Het heeft wat beschadigingen op de op de onderkant bij het handvat. Het dekste heeft één heel klein wit plekje op de het dopje en op het deksel zelf. Het heeft twe hele kleine plekjes op de tuit. Het uiteinde van de tuit heeft wat luchte beschadigingen. De onderkant heeft een paar hele kleine plekjes. Het deksel heeft aan de onderkant een aantal beschadigingen. Er zit aan de zijkant van hdeksel een beschadiging. 

 

Deze koffiepot staat erg leuk ter decoratie op onze oude petroleumstel 'créme met bruin'. Bekijk het product onder het kopje 'Oude petroleumstellen'. Het staat ongeveer halverwege op de pagina.

Deze oude emaille koffiepot wat beschadigingen aan de binnenkant. Het heeft ook wat beschadigingen aan het deksel en één kleine beschadiging aan de onderkant.

 

Hoogte: 24 cm.

Doorsnee: 12 cm.

Deze oude emaille koffiepot heeft een paar kleine beschadigingen aan de rand, een krasje op de tuit en de onderkant. Het heeft een aantal beschadigingen aan het deksel. 

 

Hoogte: 11 cm.

Doorsnee: 8 cm.

Deze oude emaille koffiepot heeft een luxe uitstraling. Dit komt door het opgelegde emaille. Deze bloemen en andere versieringen werden bij deze variant er niet op geschilderd. Dit geeft een leuke 3D effect. 

 

Deze emaille koffiepot heeft een aantal beschadigingen aan het deksel. Het heeft een aantal kleine beschadigingen aan de tuit, een paar beschadigingen aan het handvat en aan de buitenkant van de pot. 

 

Dit is een mooi en uniek item dat prachtig in een (vitrine)kast zal staan! 

Hoogte: 22 cm.

Doorsnee: 10 cm.

Deze oude koffiepot heeft een aantal beschadigingen aan de rand. Het heeft wat krasjes op de zijkant, op het handvat en op de onderkant. Het heeft ook wat beschadigingen aan het deksel en de tuit.

 

Deze emaille koffiepot heeft een leuke retro uitstraling! 

Deze oude koffiepot heeft een paar kleine beschadigingen aan het deksel en aan de onderkant. 

 

Hoogte: 18 cm.

Doorsnee: 9 cm.