Nieuw toegevoegd!

Oude emaille emmer 'Groenten' donkergroen

€ 40,00
Nieuw toegevoegd!

Oude emaille emmer 'Groenten' donkergroen

€ 40,00

Deze emaille emmer heeft een aantal mooie gouden biesjes. Op de bovenkant en aan de onderkant bij het woordje 'groenten'.

 

Deze emaille emmer heeft aan de binnenkant wat lichte beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de bodem. Op de rand aan de bovenkant, zitten hier en daar wat lichte beschadigingen. Op de oogjes van het hengsel zitten wat beschadigingen. Dit heeft geen invloed wanneer je de emmer draagt. Aan de buitenkant zit aan de onderkant rondom beschadigingen. Onder de rand van de bodem, zitten een aantal roest plekjes en lichte beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de bodem. Het handvat heeft wat beschadigingen. Dit heeft geen invloed wannneer je de emmer draagt.

 

Afmetingen:

 

Hoogte: 25 cm.

Doorsnee: 27,5 cm. 

Nieuw toegevoegd!

Oude emaille emmer 'Groenten' lichtgroen

€ 47,50
Nieuw toegevoegd!

Oude emaille emmer 'Groenten' lichtgroen

€ 47,50

Deze emaille emmer heeft mooie gouden biesjes onder het woordje 'Groenten'.

 

Deze emaille emmer heeft aan de binnenkant wat lichte beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de bodem. Op de rand aan de bovenkant zitten een aantal kleine beschadigingen. Onder de oogjes van het hengsel zit aan beide kanten een beschadiging. Dit heeft geen invloed wanneer je de emmer draagt. De oogjes zelf hebben hier en daar een aantal kleine beschadigingen. Dit heeft geen invloed wanneer je de emmer draagt. Aan de rand aan de onderkant zitten en paar beschadigingen. Onder de rand zitten een aantal roest plekjes en lichte beschadigingen. Dit heeft geen invloed op de bodem. 

 

Afmetingen:

 

Hoogte: 27 cm.

Doorsnee: 28,5 cm. 

Deze emaille emmer heeft mooie gouden biesjes onder het woordje 'Aardappelen'.

 

Deze emaille emmer heeft een hele kleine beschadiging aan de binnenkant. Dit heeft geen invloed op de bodem. Op de hengsels zitten wat kleine roest plekjes. Dit heeft geen invloed op de stevigheid van het handvat en het hengsel. Op de rand aan de bovenkant zitten wat kleine roest plekjes. Op de onderkant zitten rondom de rand wat roest plekjes. Dit heeft geen invloed op de stabiliteit of de bodem van de emmer. 

 

Afmetingen:

 

Hoogte: 29 cm.

Doorsnee: 29,5 cm.