Home » Oude hand koffiemolens

Deze oude hand koffiemolen is in een mooie staat en functioneert naar behoren.

Deze mooie zware koffiemolen past mooi in een stoere industriële keuken! 

Deze oude hand koffiemolen heeft een lichte beschadiging aan de zijkant van de gleuf bij het laatje. Op de achterkant zitten een aantal krassen. Op de linkerhoek ziten een paar hele kleine plekjes. Op de linkerkant zit wat roest op de bovenkant. Dit heeft geen invloed op het sluiten van het klepje.

 

De koffiemolen functioneert naar behoren. 

Deze oude koffiemolen Heeft een aantal lichte beschadigingen op de rand bij het gemaal. Er zitten en aantal lichte beschadigingen op de bovenkant. Er zitten een paar kleine beschadigingen op de linkerkant en aan de rechterkant. Op de zijkanten zitten en paar hele lichte beschadigingen. Op de randen aan de onderkant zitten een paar kleine beschadigingen.

 

Deze koffiemolen functioneert naar behoren.

Deze oude koffiemolen heeft een paar lichte beschadigingen op de rand bij het gemaal. Aan de bovenkant zitten een paar beschadigingen. Op de achterkant zitten een aantal krassen. Op de rand van de onderkant zitten ook een aantal beschadigingen. Er mist helaas een viltje aan de onderkant. 

 

Deze koffiemolen functioneert naar behoren.

Let op: Deze hand koffiemolen functioneert niet goed meer. Maar het staat ontzettend leuk in een landelijke keuken of op een kast in een hobbykamer.

 

Deze oude hand koffiemolen heeft wat roest aan het laatje. Je moet het laatje goed dicht duwen zodat het goed sluit. Het heeft aan de bovenkant wat roestplekjes bij het gemaal. Aan de onderkant bij het laatje zitten een paar lichte beschadigingen. Op de rechterkant zit een beschadiging. Op de linkerkant zitten aan de onderkant een paar kleine beschadigingen. Aan de achterkant zitten een aantal krassen en beschadigingen. Aan de onderkant zitten een aantal kleine beschadigingen.